Hlavní obsah

Řidič audi přejel na Českobudějovicku do protisměru, po srážce s kamiónem zemřel

Právo, Pavel Orhoz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Řidič Audi A3 zemřel ve středu před půl sedmou hodinou ráno po střetu s kamiónem na silnici I/20 u Sedlece na Českobudějovicku. Další čtyři lidé utrpěli lehká zranění při následných haváriích.

BEZ KOMENTÁŘE: Smrtelná nehoda u obce SedlecVideo: Pavel Orholz, Právo

 
Článek

„Řidič vozidla Audi A3 mířil ve směru od Vodňan na České Budějovice a zatím z nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s nákladním vozidlem Scania. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ sdělil Právu mluvčí jihočeské policie Miroslav Doubek. Řidič nákladního vozu vyvázl bez zranění.

Kvůli této nehodě zastavil další řidič dodávky a narazila do něj zezadu řidička osobního automobilu. „Řidička nedodržela dostatečnou vzdálenost za vozidlem a při této nehodě utrpěli dva lidé lehká zranění,“ vysvětlil Doubek.

Na místě nehody u Vodňan se pak začaly tvořit kolony a následovala další havárie. „O kousek dál ve směru na Písek narazil řidič osobního vozidla značky Ford do tří stojících automobilů. I tam jsou dvě lehce zraněné osoby,“ dodal Doubek. Vozovka mezi Českými Budějovicemi a Vodňany I/20 směrem na Písek byla uzavřená ještě po deváté hodině.

Reklama

Výběr článků

Načítám