Hlavní obsah

Kotelna rodinného domu na Olomoucku začala hořet, majitel se nadýchal kouře

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Statisícové škody způsobil v sobotu dopoledne požár v kotelně rodinného domu ve Štěpánově na Olomoucku. Majitel domu se nadýchal nebezpečných zplodin a skončil v péči zdravotníků.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár kotelny na OlomouckuVideo: HZS Olomouckého kraje

 
Článek

„Čtyři jednotky hasičů likvidovaly v sobotu během dopoledních hodin požár v kotelně rodinného domku ve Štěpánově na Olomoucku. Oznámení o požáru předala tísňové lince 112 obyvatelka domu s upřesněním, že v kotelně jsou vidět plameny a hustý kouř prostupuje do celého domu,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

„Hasiči po příjezdu lokalizovali zahoření v prostorech kotelny a dalších skladovacích prostor,“ uvedl Hošák.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Ve Štěpánově na Olomoucku hořelo, majitel domu se nadýchal zplodin a skončil v péči zdravotníků.

K rozšíření do obytné části nedošlo, nicméně celý dům byl ihned výrazně zakouřen. Majitel se pokoušel zabránit hoření a při tom se nadýchal nebezpečných zplodin a skončil v péči zdravotníků.

„Vyšetřovatelé hasičů a policie vyloučili cizí zavinění. Pracuje se s více variantami příčiny vzniku požáru. Odhad výše škod hovoří o částce v řádech statisíců korun,“ uzavřel Hošák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám