Hlavní obsah

Policie hledá ruský manželský pár. Rodičům se neozval už rok a půl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pátrá po ruském manželském páru Marii Modelové a jejím muži Viktoru Modelovi, který se již od roku 2016 neozývá ženiným rodičům. Policii pohřešování nahlásila advokátní kancelář, informovala v úterý mluvčí policejního prezidia Ivana Nguyenová.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaní manželé Modelovi

Článek

„Pohřešování Marii Modelové oznámili rodiče pohřešované prostřednictvím advokátní kanceláře, která je zastupuje. Poslední výskyt pohřešované byl zaznamenán v červnu roku 2016 na území ČR v Kladně,“ oznámila mluvčí policie.

Rodiče mají podle ní obavy, že 26letá žena je v ohrožení života. Od června roku 2016 ji rodiče nemohou zastihnout, mobil nefunguje a z přechodného bydliště se odstěhovala neznámo kam. V databázi pohřešovaných figuruje od 21. prosince 2017.

Šestadvacetiletá Modelová měří 160 až 170 centimetrů. Podle fotografie zveřejněné v policejní databázi má světlé vlasy a tmavé oči. Informace přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám