Hlavní obsah

Na přecházení silnice mimo přechod doplatila žena v Karviné životem

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Tragicky skončil ve čtvrtek ráno střet jednašedesátileté ženy s autem v Karviné. Chodkyně přecházela silnici mimo přechod pro chodce, zemřela krátce po srážce.

Foto: Policie ČR

Smrtelná nehoda v Karviné.

Článek

K nehodě došlo před půl sedmou ráno na frekventované ulici v karvinské městské části Nové Město.

„Šedesátiletý řidič osobního vozidla Ford jel po Havířské ulici v levém jízdním pruhu, ve směru od křižovatky k nádraží. Poblíž autobusových zastávek srazil ženu, která silnici přecházela mimo přechod pro chodce,“ popsala policejní mluvčí Zlatuše Viačková s tím, že žena utrpěla zranění, která nebyla slučitelná se životem, a na místě zemřela.

Foto: Policie ČR

Smrtelná nehoda v Karviné

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla byla žena hned po kolizi v bezvědomí. První pomoc jí poskytli svědci, kteří zahájili resuscitaci.

„V ní pak ve snaze o záchranu života ženy pokračovali za pomocí přístrojové techniky a léků záchranáři. Přes veškerou snahu se však nepodařilo srdeční činnost pacientky obnovit,“ uvedl Humpl. Žena utrpěla smrtelná poranění hlavy a hrudníku.

Příčiny srážky a míru zavinění bude šetřit služba kriminální policie.

Související témata:

Výběr článků

Načítám