Hlavní obsah

V Praze začal za jízdy hořet autobus

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Téměř celý autobus Dopravního podniku Praha shořel v pátek před polednem v Jinonicích. Řidič se plameny ještě snažil uhasit, ale nepovedlo se mu to. Nikdo naštěstí nebyl zraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár autobusuVideo: Novinky

 
Článek

„Do ulice V Zářezu vyjela jednotka ze Smíchova k požáru motorové části autobusu. Nikdo nebyl zraněn,“ informovala mluvčí hasičů Kateřina Suchánská.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Shořelý autobus v Jinonicích

Podle informací z místa řidiče na problém v motoru během jízdy upozornila kontrolka. Než však stačil zastavit, zadní část autobusu již hořela. Snažil se nejprve požár uhasit, ale marně.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Shořelý autobus v Jinonicích

„Autobus Karosa linky číslo 149 půjde na likvidaci, shořela mu zadní část a část interiéru. Škoda byla předběžně vyčíslena na půl miliónu korun. V autobuse jelo šest lidí a řidič, všichni stihli vystoupit,“ uvedla mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková.

Příčinou požáru se zabývají vyšetřovatelé.

Předloni hořelo v Praze několik autobusů, z toho dva na lince 195. V těchto případech se nakonec ukázalo, že šlo o vadné startéry. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Požár autobusu v LetňanechVideo: Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám