Hlavní obsah

Muž masturboval před dívkou v metru. Vyfotila jej a utekla

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zvláště nechutnou ranní jízdu pražským metrem zažila začátkem října 19letá dívka. Mezi stanicemi Jiřího z Poděbrad a Želivského k ní přistoupil muž a začal před ní onanovat. Po příjezdu do stanice žena okamžitě vystoupila, muže si předtím stihla vyfotit a následně vše ohlásila na policii. Ta teď žádá kohokoliv o poskytnutí informací, které by mohly vést k dopadení pachatele.

Foto: Policie ČR

Žena si podezřelého stihla před vystoupením vyfotit. Policie po něm pátrá.

Článek

K incidentu došlo v pátek 6. října ráno přibližně deset minut před osmou. „Podle poškozené si muž stoupl metr od ní a začal na ni pokyvovat hlavou, což ignorovala. Následně vytáhl penis z kalhot a začal onanovat,“ informoval mluvčí pražských policistů Jan Daněk. Před tím, než vystoupila na stanici Želivského, si muže vyfotila a později fotku předala policii.

Policisté žádají o pomoc kohokoliv, kdo by muže poznal či byl události přítomen. „K řádnému objasnění věci policisté přivítají svědectví dalších cestujících, kteří si mohli muže a jeho jednání všimnout. Jakékoliv informace k případu přijmou operátoři tísňové linky 158,“ řekl mluvčí Daněk.

Jelikož se jedná o trestní čin výtržnictví, muži hrozí v případě odsouzení až dva roky ve vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám