Hlavní obsah

Policisté vyšetřují únos tříleté dívky z Prahy

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pražští policisté vyšetřují od pátečního odpoledne únos tříletí dívky z Prahy 6. Na okrajích metropole vytvořili zátarasy, u nichž kontrolovali vozy. Na zmizení upozornil otec dívky. Podle nepotvrzených informací by mohlo být dítě se svou matkou v Německu.

Policisté kontrolovali při výjezdu z metropole všechna auta.

Článek

Zmizení ohlásil otec, který se o dívku stará a usiluje o to, by ji získal do péče. „Domnívá se, že za celou situací stojí její matka, která v současné době bydlí v zahraničí," řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policisté okamžitě rozjeli rozsáhlou pátrací akci. Na několika výjezdech z metropole vytvořili stanoviště, na nichž kontrolovali všechna projíždějící auta.

„Dokud nebudeme mít jednoznačně potvrzeno, jak se celá situace odehrála, tak platí stav, že událost vyšetřujeme jako únos dítěte," doplnil Hulan.

Později kriminalisté získali informaci, že by se dítě mělo nacházet u své matky v Německu. Tuto verzi prověřují, zatímco pátrání dál pokračuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám