Hlavní obsah

Dvě nehody na Strakonicku: zemřel senior i ženy, jejichž vůz vjel do protisměru

Právo, kal, orh
Litochovice
Aktualizováno

Hned dvě tragické nehody se odehrály ve středu na Strakonicku. Dopoledne u obce Litochovice zemřel 70letý řidič felicie, který předjížděl traktor a čelně se střetl s protijedoucím autem. Odpoledne pak mezi Strakonicemi a Volyní havarovala 50letá řidička peugeotu, zemřela ona i její 24letá spolujezdkyně.

Foto: PČR Jihočeského kraje

Senior se po předjíždění traktoru čelně střetl s protijedoucím autem.

Článek

Nehoda u obce Litochovice měla tragické následky jen pro řidiče prvního vozu.

„Druhé auto řídila žena, která vyvázla bez zranění. Nikdo jiný ve vozidlech nebyl,“ uvedla mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková.

Silnice druhé třídy ve směru od Volyně do Litochovic byla po nehodě dočasně uzavřená a policie na místě odkláněla dopravu.

Foto: PČR Jihočeského kraje

Sedmdesátiletý senior po srážce s protijedoucím autem na místě zemřel

Další tragická nehoda se na Strakonicku stala ve středu odpoledne mezi Strakonicemi a Volyní. Padesátiletá řidička a čtyřiadvacetiletá spolujezdkyně v osobním voze značky Peugeot vjely do protisměru, kde se střetly s nákladním autem.

„Řidička osobního automobilu vjela zatím z neznámých příčin do protisměru. Obě ženy zemřely na místě havárie,“ konstatovala mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková. Přesnou příčinu nehody vyšetřují dopravní policisté.

Na jihočeských silnicích zemřelo od začátku roku už více než čtyřicet lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám