Hlavní obsah

Na Českokrumlovsku zemřel muž. Přejel ho traktor, ze kterého vypadl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loučej na Českokrumlovsku

Ze zatím neznámé příčiny přejel v sobotu u obce Loučej na Českokrumlovsku traktor osmapadesátiletého muže. Ten na následky zranění zemřel, informoval jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner. Policie případ vyšetřuje.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle mluvčího řídil zhruba pět minut před druhou hodinou odpolední 31letý muž traktor s vlekem po lesní cestě v katastru obce Loučej u městyse Křemže. Vedle řidiče seděl osmapadesátiletý spolujezdec.

„Z dosud nezjištěných příčin z traktoru vypadl pod vlek a traktor ho přejel. Utrpěl smrtelné zranění,” uvedl policejní mluvčí.

Policie podle něj bude zkoumat, zda muž vypadl z traktoru vlastní vinou, zda měl řidič k traktoru řidičské oprávnění a zda traktor prošel technickou kontrolou.

Do 15 hodin se lékaři snažili muže resuscitovat. „Na místo letěl vrtulník, ale pacienta netransportoval,” upřesnila mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková.

Reklama

Výběr článků

Načítám