Hlavní obsah

Z nestřeženého pracoviště utekl tento týden už druhý vězeň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středních Čechách uprchl další vězeň. Opět se jedná o muže, který si svůj trest odpykává v jiřické věznici. Třicetiletý Martin Pála odešel ve středu z nestřeženého pracoviště výrobního podniku v Hlavenci na Mladoboleslavsku. Podle policejní mluvčí Lucie Novákové není vězeň nebezpečný, veřejnost se ho ale přesto nemá pokoušet zadržet. Obdobný případ se stal také v úterý, kdy jiřický vězeň uprchl z pracoviště v areálu zábavního parku Mirakulum.

Foto: Policie ČR

Hledaný Martin Pála

Článek

Hledaný muž je vysoký asi 170 až 180 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé vlasy a zelenohnědé oči. Na krku má výrazné tetování. V době odchodu měl na sobě šedý vězeňský oděv.

„Odsouzený muž se může pohybovat po celé České republice, nikoliv pouze ve Středočeském kraji," řekla Nováková.

Uprchlého vězně hledali také nymburští policisté. Šestadvacetiletý muž utekl v úterý z volného pracoviště v areálu zábavního parku Mirakulum v Milovicích. "Muže se podařilo najít již včera (ve středu), sám se přihlásil v pražské věznici na Pankráci," řekla ve čtvrtek mluvčí nymburské policie Petra Potočná.

Z Mirakula utekl jiřický vězeň také letos v březnu, policie ho nakonec nalezla zhruba po jednom měsíci v Praze.

V případě, že uprchlého vězně někdo z veřejnosti uvidí, má se obrátit na tísňovou linku policie 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám