Hlavní obsah

Požár kamiónu s melouny uzavřel dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnici D1 v místě omezení na 36. kilometru nedaleko Ostředku na Benešovsku uzavřel ve středu ráno v obou směrech požár kamiónu s nákladem melounů. Na místě se tvořily po většinu dne dlouhé kolony. Provoz se v místě podařilo plně obnovit až v 16:45.

BEZ KOMENTÁŘE: Ohořelý kamión na dálnici D1Video: Novinky

 
Článek

Požár vznikl kolem 7:00 ve směru na Prahu. Na místě zasahovali hasiči, zcela zlikvidovat se jim požár auta podařilo před 9:00.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Shořelý kamión na dálnici D1

Podle hasičů hořel maďarský kamión s nákladem melounů. „Při příjezdu na místo hořel celý kamión, v průběhu požáru došlo k rozsypání nákladu na dálnici a k netěsnosti na palivové nádrži. Hořící nafta zasáhla i do směru na Brno,” informoval mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Foto: Pro Novinky Ladislav Kopečný

Požár kamiónu na dálnici D1

Odstraňování následků nehody pokračovalo podle něj až do zhruba 16:00. Dálnice byla zprvu asi dvě hodiny zcela uzavřena. Ve směru na Prahu řidiči sjížděli už na 56. kilometru u Soutic, ostatní výjezdy byly uzavřeny. Ve směru na Brno byla doprava sváděna už na 29. nebo 34. kilometru.

Foto: Pro Novinky Ladislav Kopečný

Požár kamiónu na dálnici D1

Po 9:00 začaly první vozy projíždět úsekem kyvadlově, umožnilo to rozebrání mobilních svodidel, která jsou na místě kvůli rekonstrukci. V 16:45 byl provoz plně obnoven v obou směrech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám