Hlavní obsah

Mladý motorkář na Hodonínsku vjel pod felicii, na místě zemřel

– Hodonín • Aktualizováno
Právo, miv

Devatenáctiletý motorkář zemřel ve středu večer u Čejkovic na Hodonínsku poté, co se svým strojem vjel pod Škodu Felicii. Druhý motorkář měl štěstí a skončil na poli, byl lehce zraněn.

Foto: Policie ČR

Devatenáctiletý mladík na motorce zemřel

Článek

Hlášení o nehodě dostali hasiči deset minut před jednadvacátou hodinou.

„Dva mladí motorkáři jeli za sebou na silnici směřující na Velké Bílovice. Při projíždění zatáčkou však nepřizpůsobili rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace. Dvacetiletý motocyklista najel do protisměru, kde se těsně minul s protijedoucím autem. Vyjel mimo komunikaci a havaroval v poli. Za ním jedoucí devatenáctiletý řidič motocyklu suzuki takové štěstí neměl. S motorkou upadl, narazil čelně do osobního auta a zaklínil se pod škodovku,“ popsala sled událostí mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda dvou motocyklů a osobního auta u Čejkovic si vyžádala dvě zranění.

„Pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a pneumatických vaků hasiči řidiče motocyklu vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné služby,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Filip Venclovský.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda dvou motocyklů a osobního auta u Čejkovic si vyžádala dvě zranění.

Záchranáři však mladíkovi vyproštěnému zpod auta už nemohli pomoci. „Jeho zranění byla natolik vážná, že jim na místě podlehl,“ dodala mluvčí. Druhého motorkáře převezli záchranáři do nemocnice. V osobním automobilu cestovaly dvě osoby a pes, nikdo z nich se při nehodě nezranil

Příčiny nehody policie dále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám