Hlavní obsah

U Mikulova se srazila tři auta - osm zraněných včetně čtyř dětí

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav
Aktualizováno

Nehoda tří vozidel, z nichž jedno mělo za sebou obytný přívěs, si v úterý před polednem nedaleko Mikulova na Břeclavsku vyžádala osm zraněných. Byly mezi nimi čtyři děti. Záchranáři transportovali dva dospělé a dvě děti do nemocnice.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda u Mikulova

Článek

Hasiči dostali zprávu o nehodě deset minut před polednem. Místem nehody byla přehledná křižovatka v těsné blízkosti města, kde do hlavního silničního tahu I/52 z Brna do Vídně ústí odbočka do Březí.

Osobní auto, mířící od Březí, nejspíše nedalo přednost vozidlu na hlavním tahu k hranici a nárazem odhozená auta ještě nabourala auto s karavanem, mířící od rakouské hranice k Brnu, uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová. Míra zavinění je předmětem dalšího vyšetřování.

Hasiči na místě provedli protipožární opatření a začali řídit provoz. O zraněné se postarali záchranáři.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda u Mikulova

„Na místě je osm zraněných, z toho čtyři děti. Čtyři dospělé a dvě děti odvezla záchranná služba do nemocnice,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Průjezd místem nehody je možný kyvadlově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám