Hlavní obsah

Dodávka sjela ze silnice a narazila do stromů, čtyři těžce zranění

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec

Vážná nehoda se stala v pondělí ráno u Třeboně ve směru na Jindřichův Hradec. Dodávka, ve které cestovali čtyři muži, sjela mimo silnici a narazila do stromů. Všichni pasažéři utrpěli těžká zranění.

Foto: Policie ČR

Následky vážné nehody u Třeboně.

Článek

Dva ze zraněných byli podle záchranářů po nehodě v bezprostředním ohrožení života.

„U 18letého muže došlo následkem zranění k selhání základních životních funkcí a zdravotníci ho museli resuscitovat. Po obnovení srdeční činnosti byl mladík v kritickém stavu transportován na ARO českobudějovické nemocnice,“ řekla Právu mluvčí jihočeské záchranky Petra Kafková.

Dodala, že na stejné oddělení přepravil vrtulník ještě jednoho z mužů. V nemocnici skončili s těžkými zraněními i další dva cestující – devatenáctiletý mladík a jednačtyřicetiletý muž.

Foto: Policie ČR

Následky vážné nehody u Třeboně

Co přesně se na místě stalo, vyšetřují kriminalisté. „Řidič sjel zatím z neznámých příčin mimo silnici a narazil do dvou stromů. Policisté pravděpodobně zahájí úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedla mluvčí jindřichohradecké policie Hana Millerová.

Kriminalisté žádají všechny řidiče, kteří dopravní nehodu nebo jízdu Fiatu Ducato viděli, aby se ozvali na policejní linku.

Reklama

Výběr článků

Načítám