Hlavní obsah

Při čelní srážce dvou aut na Hodonínsku zahynuli čtyři lidé

Právo, ČTK, pch
Hodonín
Aktualizováno

Čtyři mrtvé si v neděli po půl druhé odpoledne vyžádal čelní střet dvou osobních aut ve Vnorovech na Hodonínsku.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Dopravní nehoda dvou osobních vozů u Vnorov na Hodonínsku, při které zemřeli čtyři lidé.

Článek

Jedna 64letá žena byla podle mluvčí jihomoravských záchranářů Hedviky Kropáčkové transportována do brněnské nemocnice. „Byla při vědomí, ale její zranění je těžké,“ uvedla mluvčí.

Nehoda se stala kolem 13:30. Silnice číslo 55 byla v místě nehody uzavřená zhruba čtyři hodiny.

Hasiči měli podle mluvčího Davida Jirouše na místě 25 lidí. „Vyprošťovali jsme čtyři lidi, jednoho člověka jsme se snažili oživit, ale nepodařilo se to. Lékař u čtyř lidí konstatoval exitus,” řekl mluvčí.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Dopravní nehoda dvou osobních vozů u Vnorov na Hodonínsku, při kterí zemřeli čtyři lidé. Na snímku je jedno aut.

Nehoda se stala u mostu přes Veličku. Jedno auto skončilo po nehodě na střeše. Podle Komárové šlo o střet vozů Renault Clio a Ford Fiesta. „V renaultu na rakouských registračních značkách cestoval 23letý Čech,” řekla policejní mluvčí Štěpánka Komárová. Původně se policie kvůli značkám domnívala, že šlo o cizince. Podle Komárové čtyřčlennou osádku fordu tvořily dvě ženy a dva muži ve věku mezi 64 a 74 lety. „Řidič renaultu a dva muži i jedna žena druhého vozu při nehodě zemřeli,“ upřesnila.

Vyšetřovatelé nyní podle ní pracují s několika verzemi, které budou postupně vylučovat. Je mezi nimi i únava či zdravotní indispozice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám