Hlavní obsah

Opilí Němci v Praze házeli pivní láhve a ohrožovali lidi baseballovými pálkami

– Praha
Novinky, jap

Kolemjdoucí chodce měla v neděli odpoledne ohrožovat v centru Prahy opilá posádka osobního vozu Audi s německou registrační značkou. Policistům se mladíky podařilo dopadnout na dálnici D5 za Prahou.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté zastavili na D5 podezřelou posádku audiVideo: Novinky

 
Článek

„Dle původního oznámení, které jsme přijali na tísňové lince 158, měla posádka tohoto vozidla ohrožovat baseballovými pálkami kolemjdoucí. Než stačili policisté na místo dojet, dalo se vozidlo do pohybu. Zastavit se ho policistům podařilo na 8. kilometru dálnice D5,” řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Strážci zákona zjistili, že v autě cestovali čtyři mladíci, jevící známky opilosti. Střízlivý byl pouze řidič audi, který však vjel na dálnici bez dálniční známky.

Svědek auto sledoval

Mladíci nezapírali a policistům se přiznali. Policistům přidělával práci fakt, že posádka vozu komunikovala pouze německy.

Podle očitého svědka Němci kromě toho, že ohrožovali chodce baseballovými pálkami, které měli vystrčené z okna svého vozu, navíc také házeli po lidech skleněné láhve od piva. Právě tento svědek německé vozidlo sledoval, aby pomohl policistům.

Policisté celou věc vyřešili blokovými pokutami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám