Hlavní obsah

Auto před školou v Aši srazilo dvě ženy a dvě děti, pro jedno letěl vrtulník

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Osobní auto srazilo ve čtvrtek ráno před základní školou v Aši na Chebsku čtyři chodce. Jednalo se o dvě děti a dvě ženy. Jedno z dětí transportuje záchranka letecky do nemocnice.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Záchranáři zasahující na místě nehody

Článek

„Řidič osobního vozidla srazil čtyři chodce u základní školy, jednalo se o dvě děti a dvě ženy,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

Nehoda se stala u základní školy v Tylově ulici.

„Tři osoby byly sanitkou převezeny do nemocnice,“ pokračovala mluvčí. „Jedno dítě bude letecky transportováno do Fakultní nemocnice v Plzni,“ dodala Böhmová.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Záchranáři nakládají zraněné do sanitky

Podle mluvčí karlovarské krajské záchranky Petry Bakurové bude letecky transportována devítiletá dívka s poraněním pánve. Na dětské oddělení do nemocnice v Chebu byl sanitkou převezen desetiletý chlapec s drobnými oděrkami. Se zhmožděninami dolní části zad a pánve byla na chirurgické oddělení chebské nemocnice převezena 62letá žena. Druhá z žen byla podle dosud dostupných informací ošetřena záchranáři na místě.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Místo nehody v Aši

Po dobu vyšetřování nehody je podle Böhmové provoz v místě řízen kyvadlově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám