Hlavní obsah

Vytlačil auto na obrubník a ujel. Policisté zveřejnili video a pátrají po řidiči

Právo, Petr Marek
Olomouc

Po řidiči citroënu, který při předjíždění vytlačil v Olomouci další vůz na obrubník v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky, pátrají od nedělního večera olomoučtí policisté. O pomoc nyní žádají i veřejnost.

BEZ KOMENTÁŘE: Citroën vytlačil auto v Olomouci na obrubníkVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident mají policisté na videu pořízeném kamerou za předním sklem autobusu, který právě na zastávku přijížděl. Poznávací číslo vozu však z něj nelze identifikovat. Právu to ve čtvrtek řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Nehoda se stala v neděli o půl desáté večer v Tovární ulici ve směru k Lipenské ulici, když řidič stříbrného Citroënu Berlingo přejížděl z levého pruhu do pravého, aniž by udal změnu směru jízdy.

V pravém pruhu však jelo další auto. Jeho řidič ve snaze zabránit srážce strhl volant vpravo, vyjel mimo silnici a kolem narazil do betonového obrubníku. „Nikdo nebyl zraněn. Viník ale z místa ujel. Pokračoval směrem k Rolsberské ulici,“ uvedla mluvčí.

Policisté žádají svědky, především řidiče dalších projíždějících aut, kteří by svými informacemi mohli přispět k objasnění nehody a ztotožnění řidiče, aby se přihlásili.

„Přijít mohou osobně na dopravní inspektorát na třídě Kosmonautů, nebo mohou volat na telefon 974 766 251 či využít bezplatné linky 158,“ dodala Urbánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám