Hlavní obsah

Řidič na Plzeňsku vjel s golfem přímo pod odstavený kamión, náraz nepřežil

Právo, ČTK, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Náraz do odstaveného kamiónu nepřežil ve středu ráno řidič Volkswagenu Golf na hlavním tahu u Plešnice na Plzeňsku. Německý kamión byl zaparkován na odpočívadle U čtyř sudů.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na PlzeňskuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Řidič utrpěl naprosto devastující poranění, která nebyla slučitelná se životem,” řekl Právu mluvčí záchranářů Martin Brejcha. Jeho věk zatím nelze odhadnout.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Řidič náraz do kamiónu nepřežil

„Totožnost řidiče zatím neznáme. Policisté pracují také s verzí, že muž usnul a havaroval. Nehoda se navíc mohla stát už v noci a nikdo si havarovaného auta nevšiml,“ řekla mluvčí policie Martina Korandová.

Řidič kamiónu podle ní spal v kabině a náraz podle svých slov nijak nezaregistroval. Příčiny a okolnosti nehody policie dále vyšetřuje.

Zemřela spolujezdkyně

Další smrtelná nehoda se na Plzeňsku stala v úterý pozdě večer u Vodního Újezdu u Dobřan. Zemřela při ní dvaačtyřicetiletá spolujezdkyně z motocyklu Simpson. Řídil ho pětačtyřicetiletý muž.

"Podle prvotních informací chtěl zřejmě odbočit. Když dával přednost protijedoucímu vozidlu, zezadu do něj narazil šestapadesátiletý řidič automobilu Volkswagen Caddy," popsala nehodu Korandová.

Při srážce utrpěl řidič motocyklu zranění, jeho spolujezdkyně na místě zemřela. Dechová zkouška vyloučila alkohol u řidiče auta, motocyklista nadýchal jedno promile. Příčinu nehody policie zjišťuje, pomoci by měl znalec z odboru dopravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám