Hlavní obsah

V Polance u Ostravy brutálně zavraždili ženu. Zřejmě lupiči

– Ostrava
Právo, hon

Informace o brutální vraždě mladé ženy otřásá ostravským městským obvodem Polanka nad Odrou. Ve středu večer tam neznámý pachatel pravděpodobně při vloupání do rodinného domu zavraždil šestadvacetiletou ženu. Policie se ani po dvou dnech nechce k případu vyjádřit.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kauzu vyšetřuje krajská kriminálka, informace ale zatím téměř žádné neuvolnila.

„Moravskoslezští policisté prověřují zvlášť závažný zločin násilného charakteru, ke kterému došlo na Ostravsku. Provádějí se úkony trestního řízení a prověřování v dané věci. Další informace budou poskytnuty, jakmile to situace dovolí," řekl policejní mluvčí Richard Palát.

Odmítl odpovědět na dotaz, zda byl v souvislosti s vraždou někdo zadržen. „Opravdu více nemohu sdělit,“ řekl. Informace o loupežném motivu se šíří zejména na sociálních sítích, podle některých informací měla oběť zdeformovaný obličej a byl problém s její identifikací.

Ani starosta městského obvodu nebyl sdílnější. „Moc informací nemáme, slyšel jsem už několik verzí. Byli bychom rádi, kdyby se tyto fámy vyjasnily, protože mezi lidmi se samozřejmě šíří panika,“ řekl starosta Pavel Bochnia (SNK).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám