Hlavní obsah

Zpěváka revivalu skupiny Rammstein zranila v brněnském klubu pyrotechnika, věc prověřuje policie

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Zpěváka slovenské skupiny s názvem Rammstein revival band Sk zranila v sobotu večer na koncertě v brněnském Metro Music baru přímo před očima diváků pyrotechnika. Konkrétně šlo o hořící fontánu, která měla jako vizuální efekt doprovodit hudební vystoupení. Dokazují to záběry zveřejněné fanoušky, které nyní vyhodnocuje policie. Na video upozornila televize Prima.

Výbuch pyrotechniky na brněnském koncertuVideo: Prima FTV

 
Článek

Zpěvák utrpěl vážné poranění krku, což jeden z diváků okomentoval na amatérsky natočeném videu slovy, že mu to „urvalo tepnu“. Kromě hudebníka byli lehce zraněni tři lidé. Podle dostupných informací je již slovenský hudebník v pořádku.

Kriminalisté se případem zabývají kvůli podezření na spáchání obecného ohrožení a ublížení na zdraví z nedbalosti. Za tyto skutky hrozí až osm let vězení.

Zpěvák údajně fontánu zažehl, přestože vedení klubu nebylo o tomto připravovaném pyrotechnickém efektu předem informováno. Policie k objasňování události přizvala znalce z oblasti pyrotechniky.

„Čeká se na jeho posudek. Zatím nelze odhadnout, kdy bude hotov. Teprve až bude na stole, rozhodneme o dalším postupu ve věci,“ řekla Právu mluvčí policie Andrea Cejnková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám