Hlavní obsah

Při nehodě vyletěl z auta motor, čtyři lidé skončili v nemocnici

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Při střetu dvou osobních aut značek Seat a Ford u Kuřimi na křižovatce silnice 1/43 z Brna na Svitavy se v neděli ráno zranili čtyři lidé. Seat zůstal po bouračce zcela na odpis poté, co z něj vyletěl motor.

Nehoda u Kuřimi Video: Petr Kozelka, Právo

 
Článek

„Hasiči po půl sedmé ráno, zasahovali na křižovatce hlavního tahu z Brna na Svitavy s ulicí Blanenskou. V době příjezdu byla na místě záchranná služba, která pečovala o zraněné. Všechny čtyři cestující transportovaly sanitní vozy do nemocnice,“ konstatoval mluvčí hasičů Jan Dvořák.

„Silnice byla průjezdná kyvadlově jedním jízdním pruhem. Hasiči zajistili havarované vozy proti případnému vzniku požáru. Do devíti hodin asistovali policii při dokumentování nehody. Poté odtahová služba odvezla havarovaná auta,” dodal Dvořák s tím, že zásah hasiči ukončili po čtvrt na deset a silnice pak byla zcela průjezdná.

Příčiny nehody nyní vyšetřují policisté.

Reklama

Související články

V havarované felicii uhořel řidič

V pátek večer vyjížděli jihomoravští hasiči k požáru Škody Felicie, která havarovala na silnici mezi Kyjovem a Miloticemi na Hodonínsku. Zburcoval je svědek...

Výběr článků

Načítám