Hlavní obsah

Mladík v Prostějově nezvládl BMW. Viselo z mostu nad silnicí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Velké štěstí měl v pondělí 22letý řidič BMW, který havaroval na sjezdu z dálnice D46 v Prostějově. Porazil svodidla a jeho auto zůstalo viset na boku na kraji mostu. Příčinou nehody je podle policie vysoká rychlost.

Foto: Policie ČR

BMW viselo na hraně zdi.

Článek

„Dvaadvacetiletý řidič vozidla značky BMW vlivem vysoké rychlosti v pravotočivé zatáčce nezvládl řízení, přejel do protisměru a poté havaroval do levých svodidel,“ řekl mluvčí policie František Kořínek.

Foto: Policie ČR

BMW viselo na hraně zdi

Svodidla prorazil a zastavil se o křoví na kraji několikametrové zdi nad ulicí Průmyslovou. Mladík z auta vystoupil sám, záchranná služba ho následně převezla do nemocnice.

Foto: Policie ČR

BMW viselo na hraně zdi

Hasiči museli BMW zabezpečit proti pádu a následně vyprostit. Škoda je podle policie asi 700 tisíc korun na autě a 300 tisíc korun na silnici. Šofér opilý nebyl.

Foto: Policie ČR

BMW viselo na hraně zdi

„Jako příčinu havárie provedeným šetřením určili nepřizpůsobení rychlosti jízdy podmínkám provozu. Přestupek řidiče vyřešili uložením blokové pokuty ve výši dva tisíce korun,“ shrnul Kořínek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám