Hlavní obsah

Při cestě do školky s vnukem babička bourala

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frenštát pod Radhoštěm

Štěstí v neštěstí měla v pondělí ráno dvaapadesátiletá žena, která havarovala ve Frenštátě pod Radhoštěm. Při jízdě se jí udělalo tak špatně, že s autem narazila do stromu. Ve voze přitom měla pětileté dítě. Zatímco žena se při nehodě zranila, chlapec vyvázl ze střetu bez zranění.

Foto: ZZS MSK

Dvaapadesátiletá řidička byla po nehodě vrtulníkem transportována do nemocnice

Článek

Nehoda se stala kolem 8. hodiny v Rožnovské ulici. Na místě byli policisté, hasiči i záchranáři, ti povolali i vrtulník. Podle informací Práva měla vézt babička dítě do školky, když údajně dostala epileptický záchvat. Právě kvůli němu měla žena havarovat.

„Před nehodou u ní mohlo dojít ke křečím, ke kolapsu, mozkové příhodě, to jsme na místě nezjišťovali, na to odpoví další vyšetření,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Po nehodě zůstala řidička v bezvědomí, v průběhu zásahu však už byla se záchranáři v kontaktu. „Utrpěla poranění hlavy, zasahující lékaři nemohli vyloučit také další zranění. Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče byla pacientka vrtulníkem transportována do Fakultní nemocnice Ostrava,“ sdělil mluvčí.

Pětiletý chlapec byl podle něj při vědomí, bez známek vnějších poranění. „Vzhledem k mechanismu nehody jej však záchranáři transportovali k dalšímu vyšetření do nemocnice v Novém Jičíně,“ doplnil.

Reklama

Výběr článků

Načítám