Hlavní obsah

Na Příbramsku narazilo auto do stromu, řidič uhořel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce po sobotní půlnoci narazilo do stromu u Hluboše na Příbramsku osobní vozidlo Ford Mondeo. Automobil začal po nárazu do stromu hořet, na místě řidiče objevili hasiči ohořelé lidské tělo.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Z auta mnoho nezůstalo

Článek

Nehoda se stala na silnici II/118 mezi Čenkovem a Hluboší. "Po nárazu automobilu do stromu došlo k jeho požáru v plném rozsahu. Na místě řidiče bylo objeveno ohořelé lidské tělo," řekla Novinkám policejní mluvčí Vendulka Marečková.

Policisté zatím neznají totožnost mrtvého. Zatím není ani zcela jisté, zda šlo o muže, či ženu.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hasiči zasahují po nehodě

Automobil byl celý zasažený požárem a jednotka se krom zdolávání požáru soustředila na vyhledávání osob v okolí vozidla. V průběhu hasebních prací bylo zjištěno, že se ve vozidle nachází torzo lidského těla. Žádné další osoby již nalezeny nebyly. Jednotka po uhašení požáru provedla ve spolupráci s policií a záchrannou službou vyproštění zemřelé osoby z vraku vozidla," uvedl příbramský vyšetřovatel hasičů Pavel Šušola.

Veškeré okolnosti a příčiny nehody vyšetřují policisté společně s kriminalisty. "Ve věci byla nařízena soudní pitva," dodala Marečková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám