Hlavní obsah

Motoráček na Mělnicku sešrotoval auto, řidič zemřel

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Střet osobního auta s vlakem uzavřel v pondělí ráno trať mezi Velvary a Kralupy nad Vltavou. Při nehodě zemřel řidič auta, ve vlaku se nikdo nezranil.

BEZ KOMENTÁŘE: Vlak smetl auto na přejezduVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Srážka se stala nedaleko obce Olovnice na Mělnicku po šesté hodině ráno.

Foto: Drážní inspekce

Řidič nehodu nepřežil

„Na přejezdu zabezpečeném pouze výstražnými kříži se střetl vlak jedoucí z Velvar do Kralup nad Vltavou s osobním automobilem,“ řekl generální inspektor Drážní inspekce Jan Kučera.

„Řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem. Ve vlaku cestovalo asi 50 lidí, nikdo z nich se nezranil,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effebergerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda na Mělnicku

Podle informací z místa nehody jel vlak s autem proti sobě, protože trať vede kolem silnice a v jednom místě nastává křížení. Došlo tak k čelnímu střetu auta s motorákem.

České dráhy nasadily místo vlaků autobusy. Provoz byl obnoven v půl jedné. Příčiny nehody zjišťují policisté. Škoda byla vyčíslena na 300 tisíc korun.

Zdravotníci vyjeli v pondělí po deváté hodině také k nehodě, kdy vlak na Berounsku smetl člověka. „Záchranáři mu již nemohli pomoci, lékař konstatoval smrt,“ dodala Effenbergerová.

Podle webu Českých drah se srážka odehrála u Popovic. Trať Beroun - Plzeň byla uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám