Hlavní obsah

Senior v Nošovicích narazil autem do domu, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Sedmdesátiletý muž zemřel v pátek ráno při dopravní nehodě na Frýdecko-Místecku. Jeho vůz narazil v Nošovicích do rodinného domu. Zraněním řidič podlehl na místě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce před 06.00 nedaleko centra Nošovic. „Řidič ze zatím neznámé příčiny sjel ze svého jízdního pruhu mimo komunikaci a narazil do rodinného domu,” řekla mluvčí frýdecko-místecké policie Karolína Bělunková.

Muž utrpěl zranění, kterým podlehl i přes pomoc poskytovanou přivolanými záchranáři. Zda se na nehodě podílela namrzlá silnice, či zdravotní stav seniora, zatím podle mluvčí není jasné.

Na Zlínsku zemřel chodec

Smrtelnou dopravní nehodu vyšetřují také policisté ve Zlíně. Čtyřiasedmdesátiletý muž zemřel ve čtvrtek odpoledne na následky zranění, která utrpěl, když ho ve středu večer ve Zlíně srazilo na přechodu pro chodce osobní auto.

Foto: Policie ČR

Místo nehody ve Zlívě

Chodce odvezli po srážce záchranáři s těžkým zraněním do nemocnice. „Řidič při dechové zkoušce nadýchal 0,18 promile alkoholu. Kriminalisté proto prověřují dopravní nehodu jako trestný čin usmrcení z nedbalosti. Míra zavinění jednotlivých účastníků nehody je předmětem policejního prověřování. Trestní zákoník stanoví v případě prokázání viny a odsouzení viníka trest odnětí svobody na jeden rok až šest let,“ řekla mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám