Hlavní obsah

Vyhozená bohumínská fretka už našla nový domov

Právo, Denisa Doležalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohumín

Šťastný konec má příběh odhozené fretky, kterou našli ve středu v Bohumíně v zalepené krabici před zverimexem na Mírové ulici. Už získala nový domov. Právo o tom informovala bohumínská mluvčí Lucie Kolková.

Foto: Lucie Kolková

Vyděšená fretka našla dočasné útočiště u bohumínských strážníků.

Článek

„Moc děkujeme všem médiím a lidem za pomoc při sdílení a informování o naší žádosti o pomoc. Na služebně našich strážníků, kde vyhozená fretka našla ve středu dočasné útočiště, drnčely po zveřejnění zprávy neustále telefony. Nakonec si vystrašeného samečka odnesla chovatelka fretek, která má doma ještě dvě tato zvířata,“ informovala Kolková.

Připomněla, že na služebnu bohumínských strážníků se ve středu fretka dostala poté, co ji v zalepené krabici našel náhodný kolemjdoucí.

„Několikrát za rok se stává, že se naše služebna stane útočištěm pro zatoulané, ztracené či odhozené zvíře. Nejčastěji to jsou psi, ale už jsme na služebně měli i želvu nádhernou. Ta prchla svému majiteli vloni v září. Příběh měl ale šťastný konec. Tentokrát jsme se tedy ujali fretky,“ uvedl velitel středeční směny bohumínských strážníků Pavel Kukula.

Dodal, že podle nich šlo zřejmě o nevhodný vánoční dárek. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám