Hlavní obsah

Hasiči natáhli k požáru chatky u Petrova čtvrt kilometru hadic

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik hasičských jednotek bojovalo v úterý večer s požárem chaty ve velmi špatně přístupném terénu u Petrova na Praze západ. Hasiči museli k požářišti natáhnout více než čtvrt kilometru hadic.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár chaty u PetrovaVideo: Novinky

 
Článek

"Informaci o požáru chaty v Temném údolí v Petrově na Praze západ jsme přijali krátce po půl páté odpoledne. Jednalo se o požár chaty o rozměrech 4x5 metrů ve špatně přístupném terénu," řekl Novinkám mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Kvůli špatně přístupnému terénu nemohli hasiči přijet až k místu požáru. Museli proto natáhnout zhruba čtvrt kilometru hadic. Nejblíže k chatě se dostal hasičský lesní speciál Unimog.

"Hasiči zasahovali dvěma vodními proudy. Krátce po 17. hodině dostali požár pod kontrolu. Poté dohašovali skrytá ohniska a rozebírali konstrukci chaty. V průběhu zásahu vynesli z objektu dvě dvoukilogramové propan-butanové láhve," doplnil Holomčík.

Krátce po půl sedmé hasiči požár zcela zlikvidovali. Co bylo příčinou ohně a jak vysoká je škoda, se vyšetřuje. Chata je ale zcela zničená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám