Hlavní obsah

Kapsářka si dřepla k nakupující a nenápadně ji připravila o peněženku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po zlodějce, která byla natolik drzá, že okradla o peněženku ženu dřepící u regálu se zbožím. Poškozená si ničeho nevšimla a zlodějka v klidu odešla.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pátrá po podezřelé ženěVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se odehrála již 30. října v Melantrichově ulici, mluvčí policie Tomáš Hulan o ní informoval v úterý s tím, že detektivové mají záznam trestného činu.

„Celá krádež trvala pouhých několik málo vteřin. Z toho lze jednoznačně usuzovat, že se hledaná žena této aktivitě nevěnuje pouze sporadicky, ale že je to možná její ,hlavní pracovní poměr´,“ konstatoval Hulan.

Foto: Policie ČR

Podezřelá z krádeže

Kapsářku neodradilo ani to, že kabelku měla nakupující přímo na těle. Hulan nicméně neupřesnil škodu, kterou zlodějka krádeží způsobila. Informace o totožnosti podezřelé přijme linka 158.

Mluvčí zároveň připomněl preventivní program policie a přirovnal podezřelou k „pětiprsťačce”. [celá zpráva]

„Pojem vytvořili preventisté pražské policie jako varování před kapsáři a jejich metodami. A adventní období je čas, kdy je na místě tento projekt připomenout, neboť se na mnohých místech při honbě za dárky setkáme s mumrajem, skrumáží a možná dokonce i chaosem. V takovýchto vřavách se mnohdy nejlépe orientují právě kapesní zloději nebo jim podobná individua,“ vysvětlil Hulan.

Foto: Policie ČR

Plakáty preventivní kampaně

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám