Hlavní obsah

Opilý řidič audi ujížděl od nehody, ale boural znovu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Opilý řidič audi zaměstnal v noci na pátek pražské policisty. Naboural jedoucí auto a ujížděl dál, zastavila ho až další nehoda, při které si prorazil pneumatiky. Po zadržení nadýchal téměř dvě promile.

BEZ KOMENTÁŘE: Zběsilá jízda opilého řidičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie přijala oznámení na tísňovou linku po jedné hodině ráno s tím, že řidič audi naboural souběžně jedoucí volkswagen na Dvořákově nábřeží a ujel.

BEZ KOMENTÁŘE:Opilý řidič audi způsobil v Praze několik nehodVideo: Novinky

Posléze projel Těšnovským tunelem až na křižovatku ulic U Rustonky a Rohanské nábřeží, kde nezvládl řízení, přejel ostrůvek a skončil v protisměru. Při nehodě si mimo jiné prorazil pneumatiky.

„Muž se pokusil o útěk, ale policejní hlídka ho zadržela. Dechová zkouška ukázala, že řídil opilý. Měl téměř dvě promile alkoholu v dechu. Následně podstoupil také lékařské vyšetření,“ řekla Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková.

Podle ní způsobil škodu za 200 tisíc korun. Policisté s ním již zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám