Hlavní obsah

Muž visel z okna ve čtvrtém patře, strážníci ho drželi za opasek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pádu muže ze čtvrtého patra domu v pražských Holešovicích zabránili v noci na pátek strážníci s hasiči. Muž po hádce se ženou visel z okna, držela ho jen žena, k níž přispěchali strážníci a drželi ho za opasek, zatímco hasiči k němu slanili. Co incidentu předcházelo, zjišťují policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž visel z okna ve čtvrtém patřeVideo: MP Praha

 
Článek

Strážníci na Ortenovo náměstí vyjeli poté, co jim svědci oznámili, že v jednom z bytů dochází ke konfliktu muže s ženou, kteří se hádají. Hlídka po příjezdu vyběhla do čtvrtého patra, kde byly otevřené dveře do bytu, z něhož se ozývalo volání o pomoc.

„V bytě strážníci nalezli ženu, která byla vykloněná z okna a držela muže, který visel celým tělem dolů. Hlídka ihned muže zachytila a držela ho s vypětím všech sil za ruce a opasek kalhot až do příjezdu přivolaných hasičů,“ sdělil mluvčí strážníků Jan Čihák.

Hasiči vystřídali strážníky a za jejich asistence slanili z bytu z pátého patra k muži, kterého pak dostali na zem. Posléze si ho převzali záchranáři.

Jak se muž dostal do okna a co se v bytě odehrálo, nyní zjišťují pražští kriminalisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám