Hlavní obsah

Po předjíždění mladého řidiče u Prahy bourala čtyři auta, dva lidé zemřeli

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Dva lidské životy si vyžádala v sobotu odpoledne dopravní nehoda nedaleko pražských Horních Počernic. Po nebezpečném předjíždění mladého řidiče se tam srazila čtyři auta. Další dvě ženy utrpěly zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po půl druhé odpoledne v Náchodské ulici asi 800 metrů za hranicí hlavního města.

Podle policie je příčinou nehody zřejmě nebezpečné předjíždění mladého řidiče. „K nehodě došlo pravděpodobně poté, co 18letý řidič ve Škodě Octavii předjížděl a čelně se srazil s protijedoucí ladou. Ta se následně roztočila a nabourala další auta,“ konstatovala mluvčí policie Andrea Zoulová.

V autě zemřel podle ní 50letý řidič a 48letá spolujezdkyně.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Vážná nehoda v Praze

Záchranáři tam podle svého mluvčího Dominika Horna vyslali kromě vrtulníku také lékaře a posádku se sanitkou. „Na pomoc nám přijely také dvě sanitky ze Středočeského kraje, které nakonec odvezly do nemocnic dva lehce zraněné,“ konstatoval Horn.

„Jedna ze zraněných žen utrpěla zhmožděninu kolene, druhá zhmožděninu hrudníku. Záchranáři je po ošetření převezli do Nemocnice Na Bulovce,” dodala mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle serveru dopravních informací policisté odkláněli dopravu přes Zeleneč a Šestajovice. Provoz na silnici byl obnoven v 17:50.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám