Hlavní obsah

Bez cizího zavinění, uvedla policie k smrti vysokoškolačky v Olomouci

Právo, Petr Marek
Olomouc

Třiadvacetiletá dívka, která přišla o život v neděli dopoledne po pádu z výšky na vysokoškolských kolejích ve Šmeralově ulici v Olomouci, zemřela bez cizího zavinění. Právu to v pondělí řekla olomoucká policejní mluvčí Irena Urbánková. Zda se jednalo o sebevraždu, nebo nešťastnou náhodu, policie neupřesnila.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Podle předběžně zjištěných informací byla účast jiné osoby vyloučena. Vzhledem k tomu, že se jedná o tragickou a pro rodinu velmi citlivou událost, nebudeme z piety k pozůstalým sdělovat žádné bližší informace,“ konstatovala Urbánková.

Sdílný nebyl ani prorektor Univerzity Palackého v Olomouci pro vnější vztahy Petr Bilík. Právu jen řekl, že dívka byla studentkou filozofické fakulty, ale na Kolejích Bedřicha Václavka, kde se neštěstí stalo, nebydlela.

„Byla tam na návštěvě. Víc vám ale s ohledem na policejní šetření a rodinu, nesdělím,“ uvedl Bilík.

Dívka přišla o život v neděli krátce po desáté hodině dopoledne. Záchranáři, kteří dorazili na místo, jí už nedokázali pomoci.

„Bohužel, žena na následky svých zranění na místě zemřela,“ informoval Právo už v neděli mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Zdeněk Hošák.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám