Hlavní obsah

Podnapilý muž napadl zaměstnance Student Agency, ten skončil v bezvědomí

– Praha
Novinky, jap

Neznámý muž napadl v Praze na Černém Mostě v pondělí ráno zaměstnance autobusové společnosti Student Agency. Ten po útoku skončil v bezvědomí. K incidentu došlo před osmou hodinou ráno. Zraněný muž byl převezen do nemocnice, útočník ještě před příjezdem policie utekl.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo na autobusovém stanovišti. Podnapilý muž podle prvotních informací udeřil zaměstnance Student Agency do hlavy. Napadený následně upadl do bezvědomí.

„Na místě ihned poskytl druhý zaměstnanec napadenému muži první pomoc a byly  přivolány posádky záchranářů a policie,“ řekl Novinkám tiskový mluvčí Student Agency Aleš Ondrůj.

„K hlášenému napadení zaměstnance, který skončil po útoku v bezvědomí, vyjely dvě naše posádky včetně lékaře,” uvedl pak mluvčí záchranářů Dominik Horn.

„Lékařka na místě zjistila, že došlo k vážnému úrazu hlavy. Posádky převezly zraněného muže do Nemocnice Na Bulovce,“ dodal Horn.

Na místo vyrazily i policejní hlídky. „V době jejich příjezdu byl již napadený muž v péči záchranné služby,” sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Útočník se ještě před příjezdem záchranářů a policistů dal na útěk. Policisté po něm nyní pátrají. Zatím není jasné, jaký měl k útoku motiv, případně co přesně se před útokem odehrálo.

Reklama

Výběr článků

Načítám