Hlavní obsah

Usnul na schodech ve stanici metra a v mžiku přišel o peněženku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ležet ve vestibulu metra s peněženkou v ruce se nevyplatilo muži ve stanici Karlovo náměstí. Dosud neznámý zloděj mu ji sebral a odešel. Když se ho pokusili zadržet dva mladíci, vytáhl na ně nůž.

BEZ KOMENTÁŘE: Usnul na schodech a přišel o peněženkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál 3. října ráno na schodech ze stanice metra. Kriminalistům se dosud nepodařilo ztotožnit jak pachatele, tak poškozeného, a proto se mluvčí policie Eva Řádková obrátila na veřejnost.

„Neznámý pachatel využil nepozornosti muže spícího na schodech a vytrhl mu z ruky jeho peněženku. Než se okradený muž vzpamatoval, pachatel z místa rychle odešel,“ popsala Řádková.

Foto: Policie ČR

Neznámý zloděj

Před budovou vysoké školy se ho ještě pokusili zadržet dva mladíci, ale když se muž před nimi ohnal nožem, chycení zloděje vzdali.

Krádež následně nahlásila svědkyně a policisté našli také kamerové záznamy, kde jsou zloděj i poškozený zachyceni. Žádají tak oba muže, ale i občany, kteří je poznávají, aby informovali linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám