Hlavní obsah

Cizinec nahlásil krádež hodinek za 405 tisíc v ostravské Stodolní ulici

– Ostrava

O hodinky za více než 400 tisíc korun měl přijít 39letý cizinec v pondělí v proslulé ostravské ulici Stodolní. Kdy je ztratil, přesně neví, protože během večera pil alkohol, tančil a hrál hry.

Foto: Policie ČR

Hodinky, o které měl cizinec přijít na Stodolní.

Článek

Na policii cizinec přišel ve středu s tím, že hodinky stály přesně 405 tisíc korun a byly odcizeny během prvních hodin v pondělí po půlnoci.

„Jde o prvotní informaci, šlo o hodinky Jaeger LeCoultre Master Geographic,“ sdělila mluvčí policie Gabriela Holčáková, podle níž částka zatím nebyla ověřena znalcem.

Podle ní muž popsal, co všechno během noci dělal. Kromě tance a alkoholu hrál také hru na mobilu. „Měl se věnovat i v současnosti oblíbené hře hrané prostřednictvím aplikace mobilních telefonů, při níž se měl procházet Stodolní ulicí,“ popsala Holčáková, aniž by uvedla, o jakou hru šlo.

Že nemá hodinky, si muž všiml kolem čtvrté hodiny ráno v hotelu. Kde o ně mohl přijít, policistům nebyl schopen říci. Kriminalisté pátrají jak po hodinkách, tak po pachateli. Tomu hrozí za krádež až pět let vězení. Případní svědci se mohou hlásit na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám