Hlavní obsah

Při nehodě autobusu na Kolínsku se zranilo 19 osob

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

U Malotic na Kolínsku havaroval v neděli odpoledne autobus. Podle konečných informací záchranářů bylo na místě nehody 19 zraněných osob, z toho tři středně těžce. První zprávy hovořily o 13 ošetřených.

Foto: HZS Středočeského kraje

Havárie linkového autobusu na Kolínsku. Zranilo se 13 lidí, z toho tři těžce.

Článek

Cestující utrpěli tržné rány a zhmožděniny. Většinou šlo o lehčí poranění, pacienti byli při vědomí. Vážně zranění pacienti skončili v pražských nemocnicích v Motole, Střešovicích a na Vinohradech, pasažéry s lehčími zraněními rozvezly sanitky do nemocnic v Kolíně, Nymburce a Kutné Hoře.

K nehodě došlo po 13. hodině na silnici číslo 2 mezi Maloticemi a Doubravčany. Podle informací středočeské policie se jednalo o linkový autobus jezdící na trase mezi Prahou a Kutnou Horou. Příčiny nehody zatím nejsou známy.

Foto: HZS STČ

Havárie linkového autobusu na Kolínsku. (11. září 2016)

Linkový autobus podle mluvčího krajských hasičů Ladislava Holomčíka skončil po nehodě v poli. Na místě zasahovaly tři profesionální hasičské sbory a dvě jednotky dobrovolných hasičů.

Mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová uvedla, že na místo bylo vysláno osm pozemních posádek a dva vrtulníky letecké záchranné služby z Prahy a Liberce. Později na místo přiletěl ještě jeden vrtulník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám