Hlavní obsah

Před restaurací v Karlových Varech byl postřelen muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Před restaurací v Karlových Varech byl v úterý večer postřelen 42letý muž. Podle záchranářů byl postřelen do nohy a není v ohrožení života. Poblíž místa střelby se nachází muslimská modlitebna, podle policie to ale s incidentem žádnou spojitost nemá.

Foto: Mapy.cz

Restaurace New York Diner v Karlových Varech, před kterou se střílelo. Ilustrační foto

Článek

„Mohu potvrdit, že v Karlových Varech na ulici I. P. Pavlova došlo před restaurací k postřelení jedné osoby,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Bližší informace k případu nechtěla sdělovat.

V ulici I. P. Pavlova se nachází restaurace New York Diner, s níž sousedí Islámské kulturní centrum. Bezprostředně po incidentu nebylo jasné, zda událost s modlitebnou souvisí. Později ale policie informaci upřesnila. „Podle prvotních informací by střelba neměla mít s místem modlitebny žádnou spojitost,“ uvedla Böhmová.

„Převáželi jsme jednoho pacienta postřeleného do holeně na emergency Karlovarské krajské nemocnice. Neutrpěl žádné život ohrožující zranění,“ sdělila Novinkám mluvčí karlovarských záchranářů Petra Bakurová s tím, že pacientem byl Čech.

Podle mluvčího Karlovarské krajské nemocnice Vladislava Podrackého nemocnice přijala do péče muže ve věku 42 let se střelným poraněním na noze. „Jeho stav je stabilizovaný a není v ohrožení života,” řekl ČTK mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám