Hlavní obsah

Žena, která v Liberci vypadla z okna a zmizela, byla zavražděna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Čtyřiadvacetiletá žena, po které pátrali liberečtí policisté minulý týden a jež byla později nalezena, zemřela násilnou smrtí. Potvrdila to pitva provedená o víkendu. Po pachateli vraždy policisté pátrají.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Pitva jednoznačně prokázala, že žena zemřela po násilném jednání, které jí způsobila druhá osoba. Jakékoliv bližší informace či detaily ke způsobu usmrcení nebudeme z taktických důvodů sdělovat,“ oznámila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Podle ní policisté sestavili speciální tým, který po pachateli pátrá.

Policisté požádali o pomoc při pátrání po 24leté Ukrajince v pátek dopoledne s tím, že svědek viděl, jak ve středu vypadla z okna bytu ve zvýšeném přízemí v ulici Vaňurova. Z okna za ní vyskočil i neznámý muž a ženu odnášel pryč. [celá zpráva]

Přivolaní policisté je už na místě nenašli. V bytě zůstalo dítě a mnoho stop, které nasvědčovaly tomu, že tam došlo k násilí. V pátek večer pak policie informovala, že během rozsáhlé pátrací akce byla cizinka nalezena mrtvá.

Reklama

Výběr článků

Načítám