Hlavní obsah

Muži u Prahy po pádu ze schodů projela kovová tyč zády

Novinky, jap, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muži v Černošicích na Praze-západ propíchla záda železná tyč po pádu ze schodů, na pomoc mu museli přijet záchranáři i hasiči. Muže pak i s tyčí v zádech převezla sanitka do nemocnice.

Foto: Trans Hospital Plus

Tyč propíchla muži záda.

Článek

Muž spadl ze schodů v úterý večer u rodinného domu ve Slunečné ulici.

"Muž nešťastnou náhodou upadl na schodišti vedoucím od domu na zahradu a z asi jedenapůlmetrové výšky spadl po zádech na železnou tyč, která sloužila jako podpěrný kůl k růžím," sdělil ředitel záchranné služby Trans Hospital Plus Bořek Bulíček.

Tyč propíchla muži záda a vyjela těsně za hlavou. Na místo museli kromě záchranářů vyjet také hasiči.

"Muž byl po celou dobu při vědomí a se záchranáři komunikoval. Po jeho nezbytném zajištění a ošetření museli hasiči tyč na obou stranách zkrátit. Poté mohl být pacient transportován do sanitky," doplnil Bulíček.

Záchranáři zraněného převezli do nemocnice v Motole. „Pacient už je na standardním pokoji. Naštěstí nebyly zasaženy žádné životně důležité orgány a jeho stav je nyní stabilizovaný,“ řekla Novinkám mluvčí nemocnice Pavlína Danková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám