Hlavní obsah

Řidička otočila u Dobříše Opel Corsa na střechu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Strakonickou dálnici D4 dnes u Dobříše na Příbramsku uzavřela zhruba na hodinu nehoda osobního auta, které se převrátilo na střechu. Čtyři lidé, z toho dvě děti, utrpěli zranění, směr na Prahu stál, uvedli mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík a policie Michaela Nováková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 14:45 na 31. kilometru ve směru na Prahu. Šestatřicetiletá řidička vozu Opel Corsa vjela z neznámých příčin mimo silnici, kde havarovala.

Záchranáři podle mluvčí Petry Effenbergerové přepravili do nemocnice dvě ženy, které utrpěly středně těžká zranění, a dvě lehce zraněné děti na další vyšetření.

"Jedna žena měla poraněnou nohu a oděrky a druhá úraz hlavy a zhmožděný hrudník," uvedla Effenbergerová.

Hasiči podle Holomčíka zajišťovali místo nehody a dělali protipožární opatření. Zhruba po hodině byl zprovozněn levý jízdní pruh na Prahu, v 16:30 byl provoz obnoven v plném rozsahu.

Dechová zkouška podle Novákové vyloučila pití alkoholu před jízdou. K nehodě ale možná přispělo deštivé počasí a horší viditelnost. "V rámci Středočeského kraje jsou hlášeny lokální srážky, řidiči by měli dávat pozor," dodala Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám