Hlavní obsah

Řidič vylétl ze silnice a auto zaklínil mezi svodidla a stromy

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Úněticích na Praze-západ havaroval ve středu řidič osobního auta, který v zatáčce vyjel mimo silnici a naboural do plotu. Auto skončilo po nehodě částečně na svodidlech a částečně v zahradě u rodinného domu.

BEZ KOMENTÁŘE: Osobní vůz skončil po nehodě v Úněticích na svodidlechVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po poledni. Řidič jel směrem na Roztoky, když ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici, kde naboural do svodidel a do plotu.

„Došlo k havárii osobního vozu, po které skončil zraněný řidič v nemocnici. Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté," řekl Novinkám policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, u převozu řidiče do nemocnice musela asistovat hlídka strážníků.

Vyjeli i hasiči

„Po zaléčení jsme pacienta za doprovodu policie transportovali do motolské nemocnice, a to s pohmožděninami ramene a hrudníku," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Proč musela u převozu zraněného řidiče do nemocnice asistovat hlídka městské policie, mluvčí záchranářů, ani policistů, zatím nevědí.

U nehody zasahovali také hasiči. Těm byla nehoda původně oznámena tak, že vůz začal po nárazu do svodidel hořet. „Po příjezdu na místo hasiči žádný požár nezjistili. U vozu proto provedli protipožární opatření a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem," uvedl mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám