Hlavní obsah

Třetí člověk za měsíc vrátil na Zlínsku nalezené peníze

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Dalšího poctivého nálezce hlásí policisté ze Zlínského kraje. Třiapadesátiletý muž z Jablůnky na Vsetínsku přinesl v sobotu na policejní oddělení jeansovou bundu s více než dvanácti tisíci korunami v kapse.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisty muž ze Vsetínska doslova překvapil. „Přinesl bundu s věcmi po kapsách. Nechyběly v ní doklady ani hotovost. Bundu nálezce objevil u cesty vedoucí z obce Pržno k místní části Prženské paseky. V dokladech sice našel totožnost majitele, ale toho neznal a adresa byla úřední. Proto se rozhodl o předání nálezu na policii,“ vysvětlil vsetínský policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Policisté poctivci poděkovali, nález přijali a začali hledat majitele. To se jim podařilo ještě téhož dne. Patřila pětačtyřicetiletému zapomětlivému muži. Poctivému nálezci policisté poděkovali.

Stejně se zachovali také jiní dva nálezci rovněž ze Zlínska na začátku května. Našli peněženky s doklady a dohromady s 25 tisíci korunami v hotovosti, které se pak vrátily k majitelům. [celá zpráva]

Anketa

Odevzdali byste nalezenou peněženku s větší finanční hotovostí?
Ano
83,1 %
Ne
16,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1402 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám