Hlavní obsah

U nákupního centra na Zličíně havaroval kamión

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poblíž nákupního centra na pražském Zličíně havaroval v pátek odpoledne kamión. Z jeho kabiny museli hasiči vyprostit dva vážně zraněné lidi.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionu u nákupního centra na ZličíněVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před 13. hodinou na Rozvadovské spojce poblíž sjezdu na nákupní centrum. Kamión vyjel mimo silnici, přejel sjezd a naboural do svahu.

"Záchranáři nejprve ošetřili zraněného řidiče a jeho spolujezdkyni, poté naši hasiči oba vyprostili. Po vyproštění byla dvojice předána do péče záchranářům," řekla Novinkám mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Kvůli nehodě byl na Rozvadovské spojce omezen provoz, který policisté sváděli do jednoho jízdního pruhu. Žádné kolony se ale nevytvořily. Na místě zasahoval lékař a dvě výjezdové skupiny rychlé zdravotnické pomoci, které ošetřily dva pacienty.

„Dvaatřicetiletý muž byl následně předán do motolské nemocnice s podezřením na vnitřní zranění. Dvacetiletá žena utrpěla vážná vícečetná poranění, po stabilizaci vitálních funkcí byla předána do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích," sdělila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová. Přesné okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám