Hlavní obsah

Silničáři na D6 odklízeli nehodu kamiónu, řidič o jejich vybavení zdemoloval audi

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Světelnou šipku silničářů smetl v pátek dopoledne řidič audi na dálnici D6 u Prahy. Silničáři na dálnici zastavili, aby označili původní nehodu kamiónu, který naboural do odstavené dodávky.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič audi smetl na D6 silničáře, kteří zastavili u nehodyVideo: Novinky

 
Článek

Na 5. kilometru D6 v pátek ráno zastavila ve směru na Prahu dodávka sklenářů. Ti odstavili svoje auto na krajnici a vystoupili ven. V tu chvíli do ní naboural kamión převážející nová osobní auta. Proč dodávka na dálnici zastavila, není jasné.

"Při této nehodě došlo ke zranění jedné osoby, kterou naši záchranáři transportovali do nemocnice. Zranění by měla být lehčího charakteru," řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Při nehodě bylo, kromě kamiónu a dodávky, poškozeno také nejméně jedno převážené auto. K nehodě vyrazili hasiči a policisté, ti pak požádali o pomoc silničáře.

Odklízeli nehodu

"Silničáři označili místo světelnou šipkou a vydali se uklízet následky nehody. Směrem od Kladna však jel osobní vůz Audi, jehož řidič pravděpodobně silničáře přehlédl a způsobil další nehodu," uvedl policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Řidič najel zezadu do světelné šipky silničářů. Zdemoloval nejen samotný přívěs se šipkou, ale také svůj vůz.

"Řidič osobního vozu byl následně s lehkým zraněním převezen k vyšetření do motolské nemocnice," doplnila Effenbergerová.

Kvůli nehodě byla dálnice krátkodobě uzavřena. Přesné okolnosti obou nehod policisté i nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám