Hlavní obsah

Nepřipoutaný řidič obrátil roomster na střechu, sám skončil v kufru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Zdrogovaný a nepřipoutaný řidič Škody Roomster havaroval v pondělí ráno na Mělnicku. Jeho auto se přetočilo přes střechu a muž skončil v kufru. Záchranná služba ho převezla do nemocnice. Nikdo jiný zraněn nebyl.

Foto: Policie ČR

Havarovaná Škoda Roomster

Článek

Nehoda se stala kolem šesté hodiny ráno u obce Bykev. Řidič škody se podle policie rozhodl na silnici I/16 v mírné zatáčce předjet nákladní auto, přičemž se v protisměru střetl s protijedoucím opelem.

„Pak se ale vrátil zpět do svého pruhu, kde narazil do nákladního auta a následně vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Auto se posléze převrátilo přes střechu. Muž nebyl připoutaný bezpečnostním pásem a navíc měl pozitivní orientační test na drogy, a to na metamfetamin a amfetamin,“ řekla Novinkám mluvčí policie Markéta Johnová.

Šofér se při příjezdu záchranné služby nacházel v kufru, odkud byl vyproštěn. „Muž utrpěl zhmožděniny a pohmožděniny na celém těle, především hrudníku a krku. Záchranáři mu poskytli přednemocniční péči, ošetřili ho a převezli do pražské nemocnice na Vinohradech,“ sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Dopravní nehodu policisté dále vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám