Hlavní obsah

Ford na D5 zezadu narazil do kamiónu, řidiče museli vyprostit

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Vážná nehoda ve středu dopoledne uzavřela dálnici D5 na 1. kilometru u Chrášťan nedaleko Prahy. Ford tam zezadu narazil do kamiónu. Řidiče vyprostili hasiči a vrtulník ho převezl do nemocnice. Za havárií se tvořily několikakilometrové kolony.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda uzavřela dálnici D5 Video: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po půl desáté na prvním kilometru dálnice ve směru na Prahu. „Osobní auto se tam střetlo s kamiónem. Dálnice musela být na nějaký čas obousměrně uzavřena,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jakub Vinčálek.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto narazilo zezadu do kamiónu

Jak zjistil reportér Novinek na místě, řidič fordu naboural zezadu do kamiónu jedoucího před ním. Řidič kamiónu jel dle svých slov tou dobou zhruba padesátikilometrovou rychlostí, v místě totiž silničáři opravují svodidla.

Vážně zraněného řidiče osobního vozu museli vyprostit přivolaní hasiči. Ti také pomohli s jeho transportem do vrtulníku letecké záchranné služby, který přistál na poli vedle dálnice.

Podle serveru dopravních informací lze komplikace na dálnici očekávat do 12.00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám