Hlavní obsah

Žal z odmítnutí chtěl svůdník v Praze zahnat loupeží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý lupič v kabátě podle policie přepadl v pražských Vršovicích ženu poté, co neuspěl s pozváním na skleničku. Přetahoval se s ní o kabelku, dokud ho nezahnalo její volání o pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Neznámý lupič na útěkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ policisté vyšetřují od listopadu, ve středu se obrátili na veřejnost, jelikož se jim dosud lupiče nepodařilo dopadnout.

Čin se odehrál v Petrohradské ulici, kde lupič ženu nejprve sledoval a pak se jí začal dvořit.

„Oslovil ji s tím, že se mu líbí a rád by ji pozval na skleničku. Když s touto nabídkou neuspěl, na ženu zaútočil, povalil ji na zem a začal se s ní přetahovat o kabelku,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Svůdník na útěku

Žena však boj nevzdala a začala volat o pomoc. Pachatel se lekl a dal se na útěk, při kterém ho natočila kamera. Kriminalisté proto znají jeho podobu. Muž je ve věku 28 až 30 let, štíhlé postavy, vysoký asi 175 cm. Má výraznou světlou pleť a nápadné modré nebo šedé oči. Oblečený byl do černého kabátu a na hlavě měl černou pletenou čepici. Při přepadení mluvil česky bez přízvuku.

Informace o jeho totožnosti nebo pobytu přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám