Hlavní obsah

Z vraždy bezdomovců u Frýdku-Místku byl obviněn jejich šedesátiletý kamarád

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Policii se podařilo usvědčit šedesátiletého muže z vraždy dvou bezdomovců, jejichž těla byla nalezena po Vánocích na odlehlém místě v lese nedaleko Frýdku-Místku. Muž byl ve středu obviněn z dvojnásobné vraždy a hrozí mu až výjimečný trest.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O nálezu dvou těl informovala v úterý večer mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková. Mrtvými byli osmačtyřicetiletý muž a o dva roky starší žena. Na první pohled bylo zřejmé, že oba bezdomovce někdo zavraždil.

„Kriminalisté několik desítek hodin intenzivně shromažďovali informace vedoucí k podezřelému a ve spolupráci s frýdecko-místeckými policisty vyslechli desítky osob pohybujících se v okruhu několika kilometrů od místa činu. Postupně se podařilo zmapovat poslední dny poškozených,“ popsala policejní mluvčí vyšetřování.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Nakonec se podařilo usvědčit šedesátiletého muže, který byl zadržen po třech dnech od události. „Muž je podezřelý, že opakovaně zaútočil na oba poškozené takovou intenzitou, že utrpěli závažná poranění, kterým následně podlehli. Zraněným muž neposkytl pomoc a poté, co zemřeli, místo opustil,“ řekla mluvčí. Policie podala návrh na vzetí obviněného do vazby.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám